Veranderen

Verandering gaat over het uitdagen van vaste patronen. Het gaat over nieuwsgierigheid en in beweging komen. Het vraagt om een nieuwe mentaliteit. Staat uw organisatie aan het begin van deze cultuurverandering, of zit u er middenin? Ter Sprake stelt scherp op uw visie en (verander)strategie, analyseert en adviseert welke aanpak uw organisatie vooruit helpt.

Wendbare organisatie

Goed omgaan met verandering vraagt om een wendbare organisatie. Teams die ondernemend zijn, oplossingsgericht denken én regelmatig intern getraind worden, hebben goede kaarten om toekomstproof te zijn. Ter Sprake traint en coacht directies, teams en individuen op haar eigen, energieke wijze.

Effectieve communicatie 

Sterke organisaties zijn transparant in hun interne communicatie. Dit zorgt voor onderling begrip en (herstel van) vertrouwen en is nodig om ook in de buitenwereld goed aan de weg te timmeren. Ter Sprake coacht en traint directies, teams en individuen om effectiever te communiceren.

Het team

Team

Wij zijn het goede humeur van verandertrajecten. We brengen een flinke dosis aanstekelijke energie mee, maken taboes bespreekbaar en confronteren met reden en compassie. En zijn niet bang om ook onszelf te laten zien. Zo creëren we een omgeving waarin mensen lef en vertrouwen ontwikkelen om in beweging te komen. Zodat zij – maar ook de organisatie waarvoor zij werken – groeien. Daar is het ons om te doen. Wij gaan voor structurele resultaten en maken verandering menselijk. Het zijn de mensen die de visie en ambitie van organisaties waarmaken.