Mijn werk

Ik vind het na bijna 20 jaar nog steeds heerlijk om websites voor grote én kleine klanten te maken. Ik ontwerp, maak kick-ass front-end, of bouw complete sites. Het liefst doe ik alles, maar ik ben er niet vies van om alleen front-end of een ontwerp te maken.

westlaren klaar voor de toekomst

Door het corona virus was het voor de mensen van Laos Landschapsarchitecten niet mogelijk met bewoners de aanpassingen in hun wijk te bespreken.

Meer info

Voor wie zorg jij?

Deze Statamic site zorgt er voor dat mensen zich in kunnen schrijven voor de succesvolle landelijke Moeder aan de lijn bijeenkomsten. Samen met het team van WeHelpen heb ik deze site gelanceerd.

Meer info

Aangenaam tegendraadse seminars

Oorspronkelijk heb ik de front-end voor deze site gedaan, en sindsdien help ik met het verbeteren van het ontwerp en het uitbreiden van de site.

Naar de site

WeHelpen

Ik help het team van WeHelpen met het bouwen van sites voor nieuwe initiatieven, zoals bijv. 1momentje, whapp en wehelpenhersenletsel.

Mokken-fabriek

Mijn eerste woocommerce project. Nadat ik het ontwerp en het wp thema heb gebouwd breiden we de site langzaam uit.

Naar de site

Onedayartist

Dit redesign zorgt voor een professionelere site en maakt het gemakkelijker voor de leuke mensen van Onedayartist om hun content te beheren.

Meer info

Wedeka

Samen met Mattijs Wit heb ik een redesign van de Wedeka en Scanda sites ontworpen en van een nieuwe front-end voorzien.

Naar de site

De Pudding

Als eerste hebben we een toptaken onderzoek gedaan om er achter te komen wat bezoekers komen doen. Met die informatie hebben we het menu en de structuur van het nieuwe ontwerp neergezet.

Naar de site

Het Kielzog

Samen met de mensen van Het Kielzog verbeteren we de site en proberen we het uitgebreide aanbod duidelijk op de site te laten zien.

Meer info

De Staat van het Web

Voor De Staat van het Web was ik verantwoordelijk voor de interactie, de front-end en het wordpress thema.

Naar de site