Recent werk: Kielzog

Begin 2017 heb ik Kielzog als klant overgenomen. Sindsdien zijn we bezig met het optimaliseren van de site. Als eerste heb ik de site sneller gemaakt voor een betere klantervaring. De belangrijkste verbetering was het toevoegen van lazy loading. Ook heb ik alle voorstellingen voorzien van schema.org meta informatie. Hiermee kan Google alle informatie van een voorstellingen lezen en tonen in de zoekresultaten.

Samen met het enthousiaste team van Kielzog zijn we continu bezig met het verbeteren en uitbreiden van de site. In augustus 2017 is er een aangepaste homepage en navigatie online gegaan. Het doel van de nieuwe navigatie is een duidelijker site. De homepage moet beter uitstralen dat er van alles in het Kielzog gebeurt. Daarom hebben we 'activiteiten' bedacht. Activiteiten zijn workshops die op een bepaalde datum gepland zijn. Door die op de site weer te geven en te koppelen aan de workshop is het voor bezoekers duidelijker dat er meer gebeurt dan alleen theatervoorstellingen.

Ook heb ik SSL toegevoegd. Los van een beter beveiligde site (en een iets betere SEO score) voorkom ik hiermee dat klanten in de nieuwe versie van chrome een waarschuwing krijgen als ze een formulier invullen.