Recent werk: Het Danskwartier

In augustus 2018 heb ik de nieuwe site van Het Danskwartier opgeleverd, een wordpress site voor een dansschool in Zuidlaren. De leuke mensen van Het Danskwartier hadden een paar jaar geleden in 1 dag een wordpress site in elkaar gezet, maar na een paar jaar voldeed die toch echt niet meer. De structuur van de oude site was eigenlijk al heel goed. Niet overbodig veel praten over jezelf, maar de juiste informatie aanbieden waarmee je klanten echt iets kunnen. Dus dat hoefde niet te veranderen. Het design en de front-end waren duidelijk wel aan vernieuwing toe.

Design

De huisstijl was sober, iets waar bewust voor was gekozen in folders en flyers. Die stijl heb ik overgenomen en gebruikt in het ontwerp. Om de site toch nét even iets meer te geven dan afbeeldingen en tekst heb ik de achtergrondkleur van het submenu dynamisch gemaakt. De kleur is een complementair contrast t.o.v. de achtergrondfoto in de header. Dan krijg je dus zoiets:

Techniek

De site is gebouwd met Wordpress en Timber, iets waar ik verder weinig over kan zeggen. Maar ik heb voor het eerst een goede manier gevonden om Woocommerce te integreren met Timber! Daar heb ik Over de Woocommerce en Timber integratie.