Recent werk: Toneelgroep Jan Vos

Begin Januari kwamen de leuke mensen van Toneelgroep Jan Vos met de vraag of ik de bestaande site op kon frissen. Het grootste probleem was een Wordpress admin met 32! plugins. Daar was eigenlijk niet meer mee te werken. We hebben toen besloten om de site helemaal opnieuw te doen. Een duidelijker en overzichtelijk ontwerp met een lekkere snelle front-end.

Als eerste heb ik de wensen van de toneelgroep besproken, en daarmee een wireframe gemaakt. De nadruk ligt daarbij op het uitlichten van voorstellingen en het gemakkelijk kaarten verkopen. Ondertussen werd er ook een nieuwe huisstijl ontworpen, maar die was nog niet klaar toen ik begon met het ontwerp. Daarom heb ik in overleg het ontwerp vooral rustig gelaten. Zo komen de foto's ook beter uit.

De nieuwe site heeft, naast een nieuw design, 4 plugins: timber, ACF, Eww image optimizer, Yoast en Timber. Daarnaast nog een managewp worker en een klassieke editor plugin.

https://toneelgroepjanvos.nl/